Publicerad: söndag, 3 oktober, 2021 - 16:07Uppdaterad: söndag, 3 oktober, 2021 - 17:43
  • Cassandra Korhonen firar ett mål i en hemmamatch tidigare under säsongen. Arkivbild.

ÅU vann mot Honka

Åland United vann bortamatchen i den övre slutspelsserien mot Honka med 1-0 efter att Cassandra Korhonen gjorde matchens enda mål.

För tabelläget hade matchen ingen betydelse eftersom det blev klart redan förra veckan att ÅU slutar på tredje plats och Honka hade ytterst små chanser att komma ifrån sin sjätte plats.

Efter en mållös första halvlek avgjorde Cassandra Korhonen matchen tre minuter in i den andra halvleken.

I går blev det klart att KuPS vinner Nationella ligan, det efter att de vann mot HJK med 1-0. TiPS blir tvåa och Åland United alltså trea.

Inkommande lördag kommer HJK på besök till Mariehamn för att möta ÅU för avslutningen av seriespelet. Ytterligare en vecka senare väntar cupfinal i Helsingfors mot PK-35 Vanda.