Publicerad: lördag, 22 februari, 2020 - 18:19
  • Rosa Maria Herreros Ossorio fick hoppa in för ÅU. Foto: Owe Sjöblom
  • Den förra ÅU-spelaren Helén Eke fick möta sitt gamla lag när hennes Hammarby gästade Eckeröhallen. Foto: Owe Sjöblom

ÅU kryssade mot Hammarby

Åland United spelade oavgjort 1-1 mot Elitettan-laget Hammarby i Eckeröhallen i en träningsmatch inför 150 åskådare.

Efter en mållös första halvlek där ÅU hade skapat de bästa chanserna var det Olivia Mattsson som kunde ge ÅU ledningen. Det var efter en hörna i den 67:e minuten som det uppstod oreda i Hammarbys straffområde och sen kunde Mattsson peta in bollen över mållinjen. Hammarby kvitterade bara tre minuter senare efter att ÅU slarvat i uppspelsfasen och tappat bollen just utanför det egna straffområdet.

Nu har ÅU två lediga helger eftersom det ska vara landslagssamlingar och nästa träningsmatch spelar dom den 15 mars när Sandvikens IF kommer på besök till Eckeröhallen.