Publicerad: lördag, 13 augusti, 2022 - 19:26Uppdaterad: söndag, 14 augusti, 2022 - 12:31
  • JIK:s damer vann för andra helgen i rad.

Andra raka för JIK

Jomala IK:s damer tog andra raka segern i damernas division 4 när laget vann hemmamatchen mot MuSa 2 med 3-2 (2-0).

JIK följde upp förra veckans seger mot TuWe 2 med en ny trepoängare.

Björneborgslaget MuSa 2 kom till Vikingavallen och JIK kunde gå upp i en 2-0-ledning i paus efter mål av Julia Rosenkvist och Hannah Blom.

Direkt i den andra halvleken utökade Linda Welander till 3-0.

Bortalaget kom närmare efter två mål i den andra halvleken men JIK kunde hålla undan och vinna.

JIK ligger på tionde plats i tabellen och nästa helg väntar RaiFu 2, som har lika många poäng som JIK, på bortaplan.