Publicerad: lördag, 14 oktober, 2023 - 16:22
  • Två matcher och två segrar har det blivit för IFK:s hockeyherrar. Arkivbild.

Andra raka för IFK-hockey

En stark andra period lade grunden för IFK Mariehamns hockeyherrar när laget vann mot IFK Österåker på bortaplan med 7-5.

Efter den första perioden i division 3-matchen mellan IFK Österåker och IFK Mariehamn ledde hemmalaget med 1-0. Men IFK Mariehamn vaknade i andra perioden och gjorde hela fem mål mot motståndarnas två och var i en tvåmålsledning inför sista perioden. I den sista akten gjorde de bägge kamratföreningarna två mål var och matchen slutade i IFK Mariehamns favör med slutresultatet 7-5.

IFK Mariehamns mål gjordes av Andreas Stenberg (2), Jesse Kaupinsalo, Benny Qvarfordt, William Sundman, Pontus Nylén och Rasmus Engblom.

Imorgon, söndag, väntar ny match för IFK Mariehamn, då på hemmaplan i Islandia mot Gimo IF.