Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 28 oktober, 2018 - 18:15

Andersson vann GP 2

Jonas Andersson vann den andra deltävlingen i bowlingens Grand Prix som samtidigt var det nästasista kvalet till öspelen på Gibraltar inkommande sommar. Andersson fick 1.810 poäng och var rätt så överlägsen, tvåan Sebastian Cronholm slog 1.735 poäng och trean Michael Jacobsson 1.720 poäng.

Ida Sandström var bästa av damerna när hon kom fyra och tog därmed ett stadigt grepp om den fjärde platsen i damlaget till öspelen. Kvartetten som just nu har platserna till Gibraltar är Katarina Sundberg, Ann Kvarnström, Malin Nyberg och Sandström.

På herrsidan är det Oskar Welin, Jonas Andersson, Michael Jacobsson och Sebastian Cronholm som just nu har platserna, men Kim Nyman skuggar just bakom och utmanar om den sista platsen.

Den 25 november spelas GP 3 och det är också sista kvalet till öspelen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »