Publicerad: lördag, 5 september, 2020 - 18:50Uppdaterad: söndag, 6 september, 2020 - 21:55

16:e plats för Fagerlund

Ålänningen Fritjof Fagerlund tävlade under SM i maraton under lördagen och slutade på en 16:e plats.

I herrarnas lopp vann Samuel Tsegay på tiden 2.14.41, vilket är den bästa maratontiden i SM på 25 år. Samuel Russom klev över mållinjen 91 sekunder efter och blev tvåa i loppet. Tre minuter och 47 sekunder efter ettan Tsegay sprang Archie Casteel över mållinjen och kan därmed stoltsera med en tredjeplats under årets SM i maraton. Åländska Fritjof Fagerlund landade på en 16:e plats av de 29 tävlande herrarna med tiden 2.32.02.