Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 januari, 2020 - 10:48
  • Gary Williams, t v, och JIK:s nye administratör Simon Sjöström. Arkivfoto: Tomas Tornefjell

Willams OS-kvalar med Kanada

Jomala IK:s fotbollstränare Gary Williams får fortsatt förtroende att assistera landslagsledningen för Kanadas damlandslag.

Williams reser idag över Atlanten för att vara med i Kanadas kvalturnering till OS som inleds i slutet av januari och pågår till 9 februari. Kanada möter St. Kitts & Nevis, Jamaica och Mexiko i gruppen och därefter väntar förhoppningsvis semifinal och final.

I början av november var Williams med på ett träningsläger som Kanada höll i Kina. Det var Finlands förre förbundskapten Andreé Jeglertz som rekommenderat Williams till uppdraget. Williams var assisterande tränare till Jeglertz när han var ansvarig för Finlands damlandslag. Jeglertz är nu assisterande tränare i Kanadas landslag.

Under tiden som Williams är på landslagsuppdrag är det JIK:s assisterande tränare Björn Moliis, klubbens nye administratör Simon Sjöström och IFK Mariehamns träningschef Steve Beeks som håller i träningarna med JIK:s A-lag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »