Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 augusti, 2012 - 08:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Viking Grace sjösatt

– Att skänka bort kryssningar för att locka passagerare är osunt och något som vi måste komma i från så snart som möjligt. Det sa Viking Lines vd Mikael Backman i samband med fredagens sjösättning av rederiets nya kryssningsfartyg Viking Grace i Åbo. Fartyget som har kostat 240 miljoner euro ska trafikera mellan Stockholm och Åbo och enligt Mikael Backman är det komforten samt utbudet av mat och nöjen som ska locka resenärer till Viking Grace, inte billiga biljetter. -Det blir ett helt nytt koncept när det gäller mat och dryck vilket kommer att glädja alla som vill roa sig. För de som hellre vill ta det lugnt under resan erbjuder vi tysta och lugna restauranger samt hytter där vakter ser till att de som vill ha lugn och ro inte störs av festande gäster, säger Mikael Backman.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »