Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 maj, 2012 - 08:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Två män dömda för misshandel

Två män i 20-årsåldern har av tingsrätten dömts för misshandel, den ene av dem dessutom för ärekränkning och våldsamt motstånd mot tjänsteman. Den ene fick sju månader och 15 dagars villkorligt fängelse och den andre 85 dagars villkorligt fängelse som omvandlades till 85 timmars samhällstjänst. I augusti i fjol misshandlade de på en gata i Mariehamn en ung man som låg på marken och stundtals var medvetslös. Han fick ta emot ett flertal knytnävsslag och sparkar mot ryggen, överkroppen och benen. Den ene av männen fälldes också för att ha gjort våldsamt motstånd mot de poliser som skulle gripa honom misstänkt för rattfylleri. Två andra män som var åtalade för misshandel vid samma händelse frikändes.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »