Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 12 september, 2012 - 16:11Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Thörnroos försvarar sig<br>om bränsleupphandlingen

Infrastrukturminister Veronica Thörnroos försvarade under dagens lagtingsdebatt landskapsregeringens agerande i den omstridda bränsleupphandlingen. -Landskapsregeringen har följt lagar och regler i bränsleupphandlingen, men i en upphandlingsprocess finns alltid mer än en part, och i en demokrati kan den som är missnöjd med ett beslut besvära sig, sade Thörnroos. Liberalen Mats Perämaa ansåg att det ytterst handlar om politiskt förtroende och krävde att en revision görs i ärendet. -Det är möjligt att landskapet betalat en halv till en miljon euro för mycket för bränsle, detta samtidigt som man aviserar nedskärningar på grund av att bränslet är så dyrt, sade Mats Perämaa. -Jag är den första att välkomna en intern revision och en grundlig granskning, betonade Veronica Thörnroos.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »