Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 23 januari, 2013 - 11:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

"Storvinst lockar till spelmissbruk"

Efter helgens rekordvinst på PAF:s internetspel kommer nu kritik. Det är den hjälpande telefonservicen för spelberoende, Peluuri, som är kritisk till den stora vinsten på 17,8 miljoner euro. Man anser att den lockar till spelmissbruk. Enligt utvecklingschef Mari Pajula på Peluuri riskerar storvinsten att locka många finländare att spela för mycket. -Trots att vinstchansen inte är större än annars gör möjligheten till en storvinst att både sporadiska och aktiva spelare öppnar plånboken, säger Mari Pajula till svenska yle. -Att erbjuda så stora potter är egentligen inte nånting som vi profilerar oss med, men vi deltar samtidigt i den internationella konkurrensen och då är stora potter nånting som många är intresserade av, säger Paf:s PR-chef Anders Sims.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »