Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 19 september, 2011 - 14:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Röda Korsgården fortsätter köra ut mat

Trots att företaget Lunchlådan i juli tog över Röda Korsgårdens matservice och hemkörning av mat till äldre fortsätter Röda Korsgården att köra ut mat till äldre som så önskar. -När det blev klart att våra hemtransporter av mat skulle upphöra var det flera äldre som hörde av sig och önskade att vi skulle fortsätta, så vi ordnade det, säger verksamhetsledare Samuel Miiros. Det innebär att pensionärer i Mariehamn nu kan välja om de vill ha mat från Lunchlådan eller Röda Korsgården. -Vår mat är litet dyrare, men innehåller å andra sidan efterrätt, säger Samuel Miiros. Nu är det cirka tio som beställer mat och hemtransport från Röda Korsgården, och det är frivilliga som engagerats för att köra ut maten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »