Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 31 maj, 2013 - 07:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Regeringskris efter Centerns nej<br>till nedskärningar i avbytarservice

-Vi har en regeringskris som vi får ta en diskussion om och se hur vi ska gå vidare, säger centerns partiordförande Harry Jansson efter att det visar sig att landskapsregeringen inte kunnat enas när det gäller lantbrukets avbytarservice. I går samlades ett 20-tal representanter för regeringspartierna för att diskutera landsbygdsfrågor. Den hetaste frågan var nedskärningarna i lantbrukets avbytarservice. Centern meddelande att de inte godkänner förslaget i dess nuvarande form och har begärt nya överläggningar innan förslaget skickas ut på remis. -Vi ser helheten i frågan och tror att det här kommer att drabba enskilda producenter och bland annat leda till minskad mjölkmängd för ÅCA, säger Harry Jansson. Han utgår från att det kommer att tas en ny diskussion om frågan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »