Publicerad: onsdag, 29 januari, 2020 - 10:02Uppdaterad: onsdag, 29 januari, 2020 - 15:17

Peter Makrillos klar för Grönvitt

Fotboll: Centrala mittfältaren Peter Makrillos har skrivit på för IFK Mariehamn. Hans kontrakt med IFK sträcker sig över säsongen 2020.

Peter Makrillos är 24 år och född i Australien men har också ett grekiskt pass. Han är skolad i Stoke Citys ungdomsverksamhet och kommer här närmast från den högsta grekiska ligan där han tillhört Panionius. Han har gjort en ungdomslandskamp för Australiens U-20 landslag.

-Peter övertygade oss under träningarna och i matchen mot FC Inter att han är en bra central mittfältare som vi bedömer kommer att tillföra laget internationell erfarenhet och rutin till vårt lag som hittills består av ett flertal unga och lovande spelare, säger klubbdirektören Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Han säger också att lagbygget fortsätter för IFK Mariehamn som ännu tänker förstärka truppen med anfallare, en mittfältare och en spelare till vänsterbackspositionen.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »