Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 8 februari, 2011 - 14:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Nyckelpersoner bjöds inte<br>till stadens jubileumsfest

När jubileumskommittén för Mariehamns stads 150-årsjubileum skickade ut inbjudningar till jubileumsfesten den 21 februari glömdes två viktiga personer bort, nämligen författarna till Boken om Mariehamn, Jerker Örjans och Folke Wickström. Terese Flöjt som är sekreterare i jubileumskommittén beklagar misstaget och har efter påringning från Ålands Radio nu kontaktat de båda författarna och inbjudit dem i efterskott. Men Folke Wickström och Jerker Örjans är upptagna på annat håll den 21 februari. På Mariehamns födelsedag presenterar och signerar de två författarna Boken om Mariehamn i stadsbiblioteket och programmet pågår ännu när balen kör igång i stadshuset. Det är därför ännu osäkert om de två personer som är bäst insatta i stadens historia sist och slutligen dyker upp på den stora 150-årsjubileumsfesten i stadshuset.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »