Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 december, 2012 - 06:16Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Nya ideer när momsgränsen sänks

För att kompensera eventuella bortfall av kunder på grund av att momsgränsen för skattefria inköp sänks från årsskiftet lanserar företaget Pectus en webportal och plastning och kuvertering. Pectus är ett företag som paketerar och distribuerar produkter åt postorderföretag. Webportalen är en paketlösning för utländska företag som vill sälja produkter till kunder i fastlandet. - Webportalen togs emot mycket väl på en mässa i Sverige där det var flera företag som valt bort Finland men nu såg möjligheten att komma tillbaka på den marknaden, säger Daniel Eriksson, delägare i Pectus. Plastningen och kuverteringen sker inledningsvis utanför Åland i samarbete med en ny partner, men så fort Pectus får hit en ny maskin som sköter detta så börjar dom plasta även här.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »