Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 24 augusti, 2011 - 08:02Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Nordens sossar söker nya idéer

Socialdemokraterna söker nya idéer för framtiden. Inom ramen för SAMAK, samarbetskommittén för de nordiska, socialdemokratiska partierna och fackcentralerna, engageras oberoende forskare för att analysera den socialdemokratiska, nordiska modellen. -Vi tycker det är dags att öppna upp debatten, lyssna på medborgare, forskare och andra för att forma uppdraget för arbetarrörelsen och socialdemokraterna fram till 2030, säger SAMAK:s generalsekreterare Inger Segelström. Enligt henne finns också Åland med på kartan när framtidsvisionerna tas fram inför en kongress år 2014 då SAMAK tar ställning till den nya nordiska socialdemokratiska modellen. -Det händer så mycket i världen just nu, och då tycker vi att det är dags att titta på hur vi vill forma framtidsfrågorna, säger Inger Segelström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »