Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 27 oktober, 2020 - 06:40Uppdaterad: tisdag, 27 oktober, 2020 - 09:45

Misstänkt misshandel

Från den gångna helgen rapporterar polisen om en anmälan om misshandel mellan makar i en fastighet i Sund under lördagsnatten.

Polispatrull kunde på plats gripa en misstänkt och en utredning om våld i nära relation utreds.

Polisen gjorde en husrannsakan efter att man misstänkte straffbart bruk av narkotika i en lägenhet på Åland. Två personer är misstänkta för brott och ämnen som misstänks vara narkotika omhändertogs från bostaden.

Polisen satsade resurser på övervakning av minderåriga i stadsmiljö och fordon. Inte mycket att anmärka, enbart nyktra mopedbilsförare och trevliga ungdomar under lördagskvällen.

Under söndagsnatten har samtliga huvudvägar övervakats. En hastighetsöverträdelse längs Långnäsvägen i Lumparland noterades. Föraren delgavs dagsböter då hastigheten uppmättes till 115 kilometer i timmen på 90-väg. En mopedförare misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter att polisen med radare mätt hastigheten till 49 kilometer i timmen inom 30-zon på Strandgatan.

Ett hemfridsbrott har registrerats efter att det från en bostad i ett flervåningshus i Mariehamn har upprepats störande ljud efter midnatt under en längre tidsperiod.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »