Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 20 juni, 2022 - 13:08Uppdaterad: måndag, 20 juni, 2022 - 14:09
  • Polisen hade många uppdrag i helgen.

Många uppdrag för polisen under helgen

Polisen hade en hel del att göra under helgen då många människor var i rörelse.

I Mariehamn anmäldes två fall av misshandel och polisen utreder fallen vidare. En person anmäldes försvunnen i Jomala och polisen kunde lokalisera personen som var vid god hälsa.
En person körde en motorcykel i hög hastighet och i fel färdriktning i en rondell i Mariehamn och misstänks för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. På Lemlandsvägen i Jomala körde en bil av vägen och föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten.
Under helgen har polisen fått in tio anmälningar om kollisioner mellan motorfordon och rådjur. Flest kollisioner, tre stycken, inträffade i Lemland följt av två vardera i Eckerö och Sund.
Två personer åkte fast i polisens kontroller misstänkta för straffbart bruk av narkotika. En av personer hade brukat narkotika i krogmiljö medan den andra personen påträffades med narkotika på sig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »