Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 augusti, 2011 - 15:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Liberalerna beklagar avhoppet

-Jag beklagar att Åke Mattsson inte trivts med vårt sätt att arbeta och hoppas han finner sig väl tillrätta i sitt nya parti. Det säger liberalernas ordförande, lantrådet Viveka Eriksson, i en kommentar till lagtingsledamot Åke Mattssons avhopp till moderaterna. Hon tror inte att avhoppet är bra vare sig för partiet eller för Åke Mattsson själv. -Vi är ett aktivt parti med många medlemmar, exempelvis utarbetar kandidaterna själva vårt valprogram. Vi har också gett Åke möjlighet att påverka i sina frågor som ordförande i social- och miljöutskottet och som ordförande i den parlamentariska kommittén som utredde drogfrågorna, påpekar Viveka Eriksson. Åke Mattssons avhopp från liberalerna var väntat sedan en längre tid tillbaka.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »