Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 7 september, 2010 - 13:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Låt inte snabblåneföretag<br>få er skatteåterbäring!

Uppge inte snabblåneföretagets kontonummer som det konto dit skatteåterbäringen ska betalas! Det varnar skatteförvaltningen nu när de slutliga skattebeskeden börjat postas. Flera snabblåneföretag har marknadsfört sina snabblån som skatteåterbäring i förtid, men om man uppger snabblåneföretagets kontonummer kvarstår det som det konto dit även framtida skatteåterbäringar betalas om det inte ändras. Dessutom är inte den slutliga beskattningen avgjord förrän i slutet av oktober. Och finns det skatteskulder eller andra utmätningar dras de av från skatteåterbäringen. Nästan en tredjedel av de skattskyldiga har ändrat den förhandsifyllda deklarationen som sändes ut i våras. De nya skattebeskeden är alltså nu på väg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »