Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 21 december, 2012 - 13:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:17

Lantrådet nöjd med året som gått

-Jag tycker regeringssamarbetet fungerat bra och vi har kommit igång med alla de stora reformpaket vi föresatt oss, allt från samhällservicen till skärgårdstrafiken. Det säger lantrådet Camilla Gunell när hon ser tillbaka på året som gått. Ett av landskapsregeringens mål är att få budgeten i balans till 2015. För att lyckas med det har två stora sektorer, sjukvården och skärgårdstrafiken, diskuterats mycket. -Jag förstår kritiken som gällt skärgårdstrafiken och att det för de anställda på färjorna är svårt med en så stor förändringsprocess, säger Camilla Gunell. Efter årsskiftet håller landskapsregeringen och ÅHS ett ekonomiseminarium för att diskutera vad som kan göras för att hitta mera effektiva sätt att jobba på inom sjukvården.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »