Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 11 september, 2020 - 09:30

Landskapet utvärderar tillgängligheten

Landskapsregeringen ska utvärdera hur tillgängligheten för allmänheten och olika intresseorganisationer har påverkats av det distansarbete som skett med anledning av den pågående pandemin.

Ålands landskapsregerings uppmaning mellan den 16 mars och  31 juli var att samtliga anställda inom landskapsregeringen som kan jobba på distans skulle göra det.

 -Vi finns ju till för allmänheten och olika organisationer och vill helt enkelt veta om de anser att tillgängligheten påverkats av att så många av landskapsregeringens anställda jobbat hemifrån. Det säger förvaltningschef John Eriksson.
Senast den 11.9.2020 vill landskapsregeringen ha svar på sina fyra frågor gällande detta.  

  -Utvärderingen är ett led i arbetet där landskapsregeringen ser över de interna anvisningarna om distansarbete och vi vill gärna ha så många svar som möjligt, säger John Eriksson.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »