Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 29 oktober, 2010 - 15:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Kraftsamling för ungas välbefinnande

ABF, Ålands Bildningsförbund, Ålands Marthadistrikt och landskapsregeringens barnombudsman Ulla-Rindler Wrede kommer att ordna mini-mässa på Alandica den 17 januari kring barn och ungas psykiska välbefinnande. Ingegärd Gavelin, som är känd för sina sina böcker om föräldraskap, kommer att medverka tillsammans med bland andra Fältarna och Rädda Barnens Nätprojekt. En skrift som riktar sig särskilt till de åländska föräldrarna håller på att tas fram av konsult Mia Hanström, som ett led i landskapsregeringens satsning på barns och ungas psykiska välbefinnande. En bok om hur man som ung person motar stressen kommer att skickas hem till alla unga i samband med deras 14-årsdag. Boken heter "Stressa Ner - Tonårsboken och är skriven av Eva Robild och Mette Bohlin.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »