Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 6 maj, 2011 - 08:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Koskinen-Hagman rektor för lyceet

Styrelsen för Ålands gymnasium har utsett Marcus Koskinen-Hagman till ny rektor för Ålands lyceum. Tjänsten är tidsbunden till sju år. Marcus Koskinen-Hagman har vikarierat som rektor efter det att förra rektorn för lyceet, Gyrid Högman, fick jobbet som förvaltningschef i den nya myndigheten Ålands gymnasium. Styrelsen har också utsett handelsläroverkets tidigare rektor Viveca Häggblom till utbildningsledare för vuxenutbildnings- och informationsavdelningen, vårdinstitutets förra rektor Angela Sjöberg till utbildningsledare för profilen livsstil och hälsa, och rektorn för Hotell- och restaurangskolan, Jan-Erik Sundström, till utbildningsledare för hotell- och restaurangprofilen. Dessutom utsågs Ralf Lundberg till ekonomichef för Ålands gymnasium. De här tjänsterna är beroende av att lagtinget säger ja till mer pengar till Ålands gymnasium.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »