Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 juni, 2010 - 16:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Kiviniemi är ett bra val<br>tycker Veronica Thörnroos

-Jag tror att Mari Kiviniemi är ett riktigt bra val som ordförande för centern i Finland. Det behövdes en förändring och det tror jag hon kan stå för. Det säger Veronica Thörnroos, som är partiledare för Åländsk center. Thörnroos är även övertygad om att samarbetet mellan Kiviniemi och landskapsregeringen kommer att bli bra eftersom Åländsk center redan har ett gott samarbete med henne.Ålands riksdagsledamot Elisabeth Nauclér har bett att få träffa centerns nya partiledare Mari Kiviniemi som högst troligtvis tillträder som statsminister nästa vecka efter avgående Matti Vanhanen. -Jag mailade Kiviniemi direkt efter att hon blev vald och bad att få träffa henne för att få igång ett bra samarbete mellan regeringen och Åland, säger Elisabeth Nauclér. Hon tror att Kiviniemi blir en bra statsminister, men Nauclér tillägger att Kiviniemi bara har tio månader på sig som statsminister innan det är val.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »