Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 6 augusti, 2010 - 07:40Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Juniorhandelskammaren<br>inspekterar Alandica

15 och 17 oktober står Juniorhandelskammaren (JCI) i Mariehamn som arrangör för Finlands juniorhandelskamrars valmöte. I går var två representanter från Juniorhandelskamrarnas i Finlands centralförbund på plats i Mariehamn för att inspektera Alandicas lokaler där konferensen ska hållas. Syftet med konferensen är i första hand att välja nya medlemmar till Centralförbundets styrelse men även för att deltagare ska kunna vara med i olika utbildningar och kunna nätverka med andra inom JCI. - Vi anordnar den här konferensen för att vi kände att det skulle vara roligt att göra ett utmanande projekt igen, säger Nina Danielsson som är projektledare för Valmötet 2010.Till konferensen väntas cirka 800 medlemmar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »