Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 augusti, 2012 - 13:39Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Islands of Peace gick back

Alldeles för få besökte festivalen Islands of Peace i Mariehamn för att evenemanget skulle gå runt ekonomiskt. Totalt cirka 300 personer besökte evenemanget som hölls i Alandica i helgen. Arrangören Johanna Wickström hade räknat med åtminstone 550 personer för att ekonomin skulle gå runt. -Vi kommer att behöva ta till åtgärder för att antingen rädda det här, eller så går vi i konkurs, säger Johanna Wickström. Förutom enormt mycket ideellt arbete så har arrangörerna även satsat egna pengar i festivalen och man funderar nu på sätt att få in de pengar som behövs. -Väldigt många som varit här har redan börjat prata om uppföljningsevenemang i Stockholm, för där vet vi att det finns en publik, säger Johanna Wickström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »