Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 27 juli, 2020 - 15:48Uppdaterad: måndag, 27 juli, 2020 - 16:57

Inställda mästerskap i kraftsport

Internationella styrkelyftförbundet har beslutat att ställa in internationella mästerskap på grund av coronasituationen.

VM i klassisk styrkelyft som var planerat att hållas i Minsk i Vitryssland i slutet av september och VM i bänkpress i Ekaterinburg i Ryssland i mitten av oktober ställs in. Däremot hoppas förbundet fortfarande kunna hålla junior-VM i Stavanger i Norge i början av november och VM med utrustning i Sydafrika i mitten av samma månad.

När det gäller de lokala tävlingarna hoppas Ålands kraftsport klubb att kunna arrangera ÅM i styrkelyft den 5 september och ÅM i bänkpress den 7 november. SFIM i styrkelyft planeras att hållas i Hangö 10 oktober och FM i bänkpress med utrustning i Mariehamn 13-14 december.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »