Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 21 november, 2019 - 06:44Uppdaterad: torsdag, 21 november, 2019 - 09:39

För hög genom tunnel

En chaufför som körde ett fordon med med en höjd på 4,40 m stoppades efter att ha framfört sitt ekipage över Färjsundsbron och igenom tunneln.

Chauffören iakttog inte begränsningsmärket fordons högsta tillåtna höjd, som där är 4,20 m. Föraren är misstänkt för en trafikförseelse.

På Lemlandsvägen mötte en polispatrull en paketbil med ett misstänkt efterfordon påkopplat bak. Hastigheten uppmättes till 71 km/h, och den fordonskombinationsbestämda hastigheten är 30 km/h. Föraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten. Polisen utreder.

En polispatrull gav fri passage åt en minderårig cyklist som var på väg att gå över ett övergångsställe. En personbil på den mötande trafikens sida gjorde inte det och föraren stoppades och delgavs böter som misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

En annan förare hade sitt fordons ena registerskylt placerad vid vindrutan. Föraren hade därtill inte ändringsbesiktat fordonet efter att ha monterat större däck än vad som stod föreskrivet i registerutdraget under de särskilda villkoren. Föraren är misstänkt för två trafikförseelser och har delgivits böter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »