Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 22 september, 2011 - 13:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Han har gett upp i golf-frågan<br>Eliasson har försökt men inte lyckats

Trots lagtingsbeslut, pengar i budgeten och tidigare vallöften: Fortfarande är inte bygget av en ny golfbana på Åland igång. Efter misslyckanden med planerade golfbanor i Grelsby och i Godby/Ämnäs, är alternativet med Stornäset i Kastelholm lagt på is. Ålands radio synar näringspolitiken i den sjätte delen av serien om utvärderingen av regeringsprogrammet. I dagens program avslöjar näringsminister Torbjörn Eliasson, centern, att han har gett upp i golffrågan. I alla fall i den här regeringen. -Jag har försökt allt jag kunnat men inte nått fram. Golfen får bli en fråga för den nya landskapsregeringen som jag hoppas är intresserad att lösa den, säger Torbjörn Eliasson. Ni kan höra hela programmet om näringspolitiken i Åland i dag senare i eftermiddag, och det läggs också ut på vår hemsida i morgon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »