Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 19 juni, 2012 - 15:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Hamnägare i Kastelholm har visioner

Kastelholms gästhamn har fått nya ägare. Det är Eva-Len Mattsson och Bror-Yngve Johansson som har köpt hamnen för 75.000 euro av landskapsregeringen. Och det är ett drömköp för paret som har haft visioner för hamnen sedan de upptäckte att den var till salu. -Vi har drömt om att få driva den här hamnen medan landskapet arrenderade ut den. Men när den sedan skulle säljas tänkte vi att vi var för gamla för det där. Men vi gav ett bud och det höll, säger Eva-Len Mattsson. Utgångspriset på hamnen var 175.000 euro, 100.000 euro mer än vad den slutligen såldes för. Eva-Len Mattsson tror att det låga priset beror på att försäljningen kom så snabbt och att de var förberedda på att lägga ett bud. -Vi hade ju ändå tänkt på det här och hade visioner på vad vi ville göra, säger hon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »