Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 27 juni, 2022 - 12:56Uppdaterad: måndag, 27 juni, 2022 - 13:10

Grit:lab växer

IT-utbildningen Grit:lab växer och utökar till 70 studieplatser, meddelar Paf, som är en av aktörerna bakom utbildningen.

Utbildningen startar upp på allvar under slutet av augusti och var ursprungligen tänkt att vara för 50 personer och pågå i två år, men man har alltså ökat på antalet studieplatser. Anna-Lena Svenblad, som är utvecklingsdirektör på Paf, skriver i ett pressmeddelande att man haft två lyckade urvalsprocesser under våren.

- Eftersom vi har hittar personer med hög motivation bland deltagarna så har vi nu fattat beslutet att utöka antalet platser på grit:lab, skriver Anna-Lena Svenblad.

Grit:lab är ett samarbete mellan Paf, Ålands landskapsregering och Ålands yrkesgymnasium och det är Paf som driver utbildningen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »