Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 26 juni, 2023 - 15:19Uppdaterad: måndag, 26 juni, 2023 - 17:33

Folkhälsans dagsläger på Talatta fullbokades på tio minuter

I år är det hög press på lägren som anordnas av Folkhälsan. Det tog endast tio minuter för Folkhälsans dagsläger på Talatta, Lökskär, att bli helt fullbokat och denna vecka startar den andra veckan av lägeraktiviteter.

Mikaela Johansson och Joakim Svensson jobbar på Folkhälsans barn- och ungdomsverksamhet och är båda glada över den höga efterfrågan som de fick inför sommaren.  

Båda två tycker att det är viktigt att ge barn och ungdomar möjligheten att spendera sommaren utomhus i ett roligt sammanhang, men de önskar att de hade möjligheten att ta med fler barn än vad de kunde. 

Endast ett litet antal platser finns nu öppna för bokning trots att alla platser initialt blev fullbokade, och både Johansson och Svensson hoppas på att även de platserna blir bokade  

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »