Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 27 november, 2017 - 06:50
  • Polisen grep en person som vägrade göra snabbtest för alkohol och narkotika efter en dikeskörning. Foto: Ida Jansson.

Dikeskörare greps av polis

Ett fordon körde av vägen i Saltvik i helgen och polis och räddningsenheter som kom till olycksplatsen konstaterade att föraren var påtagligt påverkad.

Polisen skriver i ett pressmeddelande att föraren vägrade göra polisens snabbtester för alkohol och narkotika och därför greps föraren misstänkt för grovt rattfylleri, olovlig körning, straffbart bruk av narkotika med mera.
En annan person greps tidigt på lördagskvällen efter att allmänheten tipsat om personen uppträdde hotfullt och störande. Personen greps för skydd mot brott och störande beteende.
Polisen berättar också att man under helgen fick ringa efter ambulans efter att flera personer halkat omkull och slagit i huvudet i samband med krogstängningen.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »