Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 februari, 2011 - 14:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Därför stöder inte liberalerna<br>omval av Elisabeth Nauclér

-Att liberalerna inte stöder ett omval av riksdagsledamot Elisabeth Nauclér handlar inte om förtroende, utan om att ge väljarna ett riktigt val. Så kommenterar liberalernas ordförande, lantrådet Viveka Eriksson, den politiska uppställningen inför riksdagsvalet. Liberalerna och frisinnad samverkan ställer upp kandidater på en gemensam lista, medan de övriga partierna stöder omval av riksdagsledamoten. -Man kan inte heller säga att det är en spricka i regeringssamarbetet med centern bara för att vi stöder olika listor i riksdagsvalet. Arbetet i regeringen är en helt annan sak och har fungerat bra i över tre år, säger Viveka Eriksson. Liksom centerns ordförande Harry Jansson, som intervjuades i Ålands radio i går, vill inte Viveka Eriksson dra några paralleller till lagtingsvalet i höst. I slutet på nästa vecka är det klart vilka kandidaterna är på liberalernas och frisinnad samverkans riksdagslista.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »