Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 9 maj, 2011 - 07:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Champagnekryssa med samarbete

Champagnekryssning på Albanus är ett gott exempel på hur viktigt det är för turistnäringen på Åland att samarbeta mellan turistföretag och föreningar. Det säger Kristian Öberg som är verksamhetsledare för skepparföreningen Albanus.Tillsammans med Meeting Event Åland marknadsför nu skepparföreningen Albanus kompletta champagnekryssningar där också dykaren Christian Ekström är med ombord och berättar om hur det gick till när de fann champagnen.Skeppet Albanus har många likheter med champagnevraket och därför blir det ett perfekt upplevelsepaket ihop med champagneprovning ombord. Det säger Johan Sjölund på Meeting Event Åland.Den första champagnekryssningen gick av stapeln i fredags för en grupp konferensdeltagare från Helsingfors.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »