Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 19 maj, 2011 - 17:17Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Champagneflaska spelvinst hos PAF

- En vinst som aldrig tidigare skådats. Det säger PAFs vd Anders Ingves när spelbolaget nu kan erbjuda sin kunder på internetspelen en av världens äldsta champagneflaskor från champagnevraket söder om Föglö i vinst. I dag har landskapsregeringen nämligen beslutat att skänka en av flaskorna till PAF som i början av juni lanserar spelautomaten "Treasure diver" på nätet. En del av omsättningen som det nya spelet ger skänks till arbetet med ett renare Östersjön. Det blir Östersjöfonden som får förvalta pengarna. Det första projektet som stöds är en stor våtmark. Minst 20.000 euro lovar PAF att skänka i år, men förhoppningen är att summan blir mycket större. Vinsten av champagneflaskan är kopplad till spelets jackpot.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »