Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 7 november, 2017 - 14:15Uppdaterad: onsdag, 8 november, 2017 - 14:26
  • ÅAB-kontoret i Stockholm har inte kunnat hålla öppet idag pga storbranden. Foto: Ålandsbanken

Brand stängde ÅAB-kontoret i Stockholm

Ålandsbankens kontor vid Stureplan i Stockholm har varit stängt hela dagen på grund av en stor brand i ett närliggande hus.

- Branden är några hus bort och vårt kontor ligger precis innanför avspärrningen, säger Magnus Johansson, affärsområdeschef för Ålandsbanken Sverige.
Banken har inte kunnat ta emot fysiska besök under dagen, men har flyttat en del av verksamheten till ett hotell i närheten och några ur personalen sköter sina arbetsuppgifter från Crosskeys kontor i Stockholm.
- Jag såg rökpelaren från branden när jag var på väg på jobb imorse och när jag kom till kontoret möttes jag av avspärrningsbanden, säger Johansson.
Enligt uppgifter i svensk media är flera kvarter runt branden avspärrade på grund av att det finns risk för att byggnaden rasar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »