Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 30 mars, 2011 - 07:25Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Årets företag är Inficon Åland

Årets Företag, Inficon Aaland Ab, har under 2010 nyanställt tio personer och kommer under det närmaste året att behöva förstärka personalstyrkan ytterligare. Det är en orsak till att de vann utmärkelsen Årets Företag på Ålands Företagareförenings årsmöte igår kväll.Det var för tjugonde gången som priset delades ut och Johan Eriksson som är vd på Inficon Aaland Ab var stolt över att få ta emot priset. -Det är ett bevis på att vi lyckats och vi tänker använda utmärkelsen för att marknadsföra oss som en stark arbetsgivare.Inficon Aaland Ab är en del av det schweiziska bolaget Inficon Holding AG. Totalt är omkring 850 personer anställda inom företaget och på Åland har de 32 anställda i dagsläget. Företaget tillverkar vakuumtryckgivare som används bland annat vid tillverkning av solcellspaneler, LCD-skärmar och CD-skivor.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »