Publicerad: lördag, 4 april, 2015 - 19:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:54

Finland kryssade mot Turkiet

Fotboll: Finlands U19 spelade oavgjort 2-2 mot Turkiet i EM-kvalet som spelas i Portugal. Åland Uniteds Julia Tunturi spelade från start på Finlands mittfält och blev utbytt med 15 minuter kvar av matchen. Turkiet tog ledningen i slutet av första halvlek. I början av den andra halvleken kvitterade Finland och gick även till ledning, men på övertid kvitterade Turkiet. På måndag spelas nästa match och då väntar hemmanationen Portugal, gruppspelet avslutas för Finlands del på torsdag mot Spanien.