Publicerad: lördag, 18 april, 2015 - 18:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:53

FC Åland vann med 5-0

Fotboll. FC Åland vann med 5-0 mot TuWe i lagets första match för året i division 3 på lördagen. André Karring inledde målskyttet på WHA:s konstgräs i den 42:a minuten, och några minuter in i andra halvlek utökade Jimmy Sundman till 2-0. 3-0 och 4-0 kom med bara en minuts mellanrum, först när Elias Eriksson slog in en hörna i den 79:e minuten och sedan när Rezgar Amani stötte in ett inlägg från högerkanten. Amani fastställde sedan slutresultatet 5-0 efter att han löpt sig fri och tunnlat motståndarnas målvakt i den 85:e minuten.