Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 8 januari, 2024 - 12:51Uppdaterad: måndag, 8 januari, 2024 - 12:57

Krock, narkotika och försvunnen person sysselsatte polisen

Polisens helgrapport innehåller bland annat en kollision i Mariehamn som utreds som grovt äventyrande av trafiksäkerheten, misstänkt narkotikabrott samt en försvunnen person i Saltvik. 

Kollisionen inträffade vid Ångbåtsbryggan i Mariehamn där ett fordon körde in i en personbil så att bilen kanade mot ett tredje fordon. Polisen utreder ärendet som grovt äventyrande av trafiksäkerheten. 

En anmälan kom in till polisen om bruk av narkotika i en lägenhet i Mariehamn och polisen har inlett en förundersökning i ärendet. 

Under fredagskvällen anmäldes en person försvunnen i Saltvik och efter ett kortare eftersök påträffades personen utomhus, nerkyld men vid god vigör. 

Därtill har polisen delat ut flertalet böteslappar för trafikbrott, delgett böter för straffbart bruk av narkotika samt gripit två personer enligt polislagen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »