Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 14 juni, 2023 - 06:13Uppdaterad: onsdag, 14 juni, 2023 - 09:54
  • Nu finns en skattegränsrådgivare hos Ålands näringsliv. Arkivbild.

Ålands näringsliv anställer skattegränsrådgivare

Regina Lindström anställs av Ålands näringsliv som skattegränsrådgivare som både företagare och privatpersoner kan få hjälp av. 

- Jag kan hjälpa till med nationella, EU-lands och tredjelands förtullningar, samt med alla koder och uppgifter som behövs i de olika deklarationstjänsterna, säger Regina Lindström i ett pressmeddelande. 

Ålands näringsliv beviljades finansiering av landskapsregering i april för att anställa en skattegränsrådgivare. Regina Lindström har alltså nu påbörjat sin anställning och finns på plats i Ålands näringslivs lokaler. 
- Den långsiktiga målsättningen är en förenkling av skattegränsen med mindre administration. Men just nu är vi glada över att kunna hjälpa de företagare och privatpersoner som är osäkra kring hur förtullningsförandet fungerar, säger Susanne Olofsson, vd för Ålands Näringsliv.  

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »