Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 11 juni, 2023 - 16:37

Misshandel, rattfylleri och trafikbrott i helgen

Polisen har tagit fast ett flertal förare för olika trafikbrott i helgen och dessutom har de gripit en efterlyst person. 

En fordonsförare är misstänkt för rattfylleri på lördagen efter att ha kört en personbil på Sjukhusvägen i Mariehamn under påverkan av narkotika.  Polisen har även övervakat trafiken i helgen enligt pågående trafiktema. 

Polisen har hastighetsövervakning och körsätt (ungdomar i trafiken) som trafiktema fram till den 21 juni.  

Polisen har övervakat trafiken i helgen där en hel del anmärkningar och böter har delats ut.  Ett axplock från dessa är överhastigheter, fordons skick, körsätt, obesiktat fordon,olovlig körning och mobiltelefonprat. Totalt har polisen bötfällt 22 fordonsförare under helgens övervakning.  

En misshandel anmäldes i Mariehamn och en i Eckerö under helgen. Polisen har identifierat misstänkta gärningsmän i bägge fallen och utreder händelserna. 

En efterlyst person påträffades i Mariehamn. Åtgärder vidtogs enligt begäran i efterlysningen. 

På lördagen grep polisen en person i Mariehamn enligt polislagen för skydd mot brott och störande beteende. Den gripne var kraftigt berusad och störde allmän ordning och säkerhet. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »