Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 14 april, 2022 - 11:29Uppdaterad: torsdag, 14 april, 2022 - 12:48
  • ÅU spelar på lördag. Arkivbild.

ÅU bjuder krigsflyktingar på match och mat

När Åland United möter NJS i Nationella ligan på lördag bjuds krigsflyktingar från Ukraina både på fritt inträde och mat.

ÅU bjuder, tillsammans med sponsorer, på rökt lax, potatissallad och snacks. Maten finns även till försäljning under matchen för alla samtliga åskådare.

Efter landslagsuppehållet är det nu dags för den tredje omgången i ligan och ÅU jagar sina första poäng efter de två inledande förlusterna mot HJK och KuPS. Nyförvärvet Jaqueline Hand anländer till Åland under torsdagen och ska vara spelklar till matchen.
Nykomlingen NJS har tagit en poäng på de två första matcherna och det var i premiären mot HPS i en match som slutade 3-3. I den andra matchen blev det förlust på hemmaplan mot PK-35 Vanda med 0-2.
NJS förlorade ligakvalet mot HPS i höstas efter att de slutade tvåa i damettan, men fick en gratisplats när TiPS drog sig ur Nationella ligan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »