Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 november, 2021 - 14:15Uppdaterad: onsdag, 10 november, 2021 - 17:23

Vahid Hambo fortsätter i IFK

Anfallsspelaren Vahid Hambo fortsätter i IFK Mariehamn också under nästa säsong, det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Vahid Hambo anslöts till laget inför årets säsong på ett ettårigt kontrakt med en option för IFK att förlänga med ytterligare ett år, något som man alltså beslutat att göra.

- Laget och jag själv gjorde bättre ifrån oss i slutet av säsongen och jag hoppas att vi kan fortsätta på den positiva resan under nästa säsong. Jag personligen hoppas att jag kan fortsätta med att göra mål för laget som jag lyckades med under hösten, om vi fortsätter att arbeta hårt tillsammans kommer vi säkert att göra en bra säsong 2022, säger Vahid Hambo i pressmeddelandet.

- Precis som resten av laget så kunde vi se mer av Vahids potential under slutet av säsongen och han gjorde till slut fem mål i ligan för oss, säger klubbdirektör Peter Mattsson i pressmeddelandet.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »