Publicerad: söndag, 14 mars, 2010 - 17:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Förlust för Lyyski i debuten

Jani Lyyski debuterade idag i Allsvenskan med sitt Djurgården. Det blev förlust på bortaplan mot BK Häcken med 1-2. Det var en jämn början och premiärnerverna visade sig lite smått hos båda lagen. Häcken tog ledningen i den 22:a minuten genom Paulinho, ett resultat som stod sig till paus.I den andra halvleken var DIF bättre och kvitterade genom Kennedy Igboananike i den 55:e minuten och hade kontroll på tillställningen. Men Häcken ville annat och stack upp i ett relativt sällsynt anfall och mittbacken Mattias Östberg kunde nicka in segermålet på en frispark.Jani Lyyski gjorde en bra debut och det lovar gott för fortsättningen. Både för Jani och för DIF som var värda minst en poäng i premiären. Lyyski spelade precis som vanligt, lugnt, säkert och tryggt.Daniel Sjölund fanns inte med i DIF:s trupp på grund av skada.