Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 1 oktober, 2020 - 06:02Uppdaterad: torsdag, 1 oktober, 2020 - 08:07

Visit Ålands inhemska reklamkampanj gav resultat

Under sommaren nåddes 1,2 miljoner unika personer i Finland av Visit Ålands stora inhemska reklamkampanj.

Det framkom i går när Visit Åland höll både vår- och höstmöte. Coronasituationen hade skjutit upp vårmötet fram tills nu och trots att coronan präglat årets turismsäsong så var det glada miner på mötet. Visit Åland fick beröm för hur de snabbt skiftat fokus och lanserat en stor inhemsk marknadsföringskampanj, bland annat ökade besökarantalet på Visit Ålands hemsida med 16 procent.

-Det som var en stor skillnad nu var att vi har synts på väldig många kanaler samtidigt, annars har vi haft kanske ett eller två medium som har nått upp till de här siffrorna, säger en nöjd Josefin Hagman, marknadschef på Visit Åland.

Enligt henne har Visit Åland fått valuta för pengarna.

-Det var många stora aktörer som avbokade och vi kunde ta snabba beslut på stora format. Vi har också lagt budgeten på en marknad – tidigare har den varit delad på Finland och Sverige, säger hon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »