Publicerad: fredag, 18 juni, 2010 - 20:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK tog andra segern

Fotboll: IFK Mariehamn tog sin andra seger i ligan när laget vann borta mot JJK med 2-0. Redan i den femte minuten satte Ekhiabi Okodugha sitt tredje ligamål för säsongen, assisterad av Marcus Olofsson. Den första halvleken var chansrik, med många möjligheter åt båda håll. Men det var IFK och Marcus Olofsson som i den 41:a minuten kunde öka på ledningen till 2-0. JJK gjorde tre byten under den andra halvleken, men lyckades inte förändra matchbilden. Amos Ekhalie och Mikko Paatelainen fick den andra halvlekens bästa chanser, men JJK:s målvakt räddade båda skotten. I och med segern lämnar IFK över bottenplatsen till FC Lahti. IFK har 9 poäng, precis som FF Jaro, men både Jaro och Lahti har sina matcher kvar att spela innan den 10:e omgången är fullbordad.